• page_banner

ВОДЕЊЕ НА ДИЗАЈНСКИОТ СТИЛ—— SSWW БЕШЕ ПРИСУСТВЕН НА ПРВИОТ ВРВ НА ЦЕРЕМОНИЈАТА НА НАГРАДАТА JINTENG ВО НАНЧАН

LEADING THE DESIGN STYLE——SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG

На 5 декември, заеднички инициран од SSWW и YOUJU-DESIGN, првиот настан на „Whale Life-2021 Jinteng City Imprint“ беше лансиран во Џиангкси, Кина.Настанот го привлече вниманието на јавноста, собирајќи повеќе од 100 дизајнерски елити и индустриски лидери во провинцијата Џиангкси за да истражат нови насоки за санитарната опрема и начинот на живот на луѓето преку размена и споделување.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-2
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-3
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-4
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-5

На денот на настанот, Џанг Кингпинг - - судија на наградата Jinteng за 2021 година, основач на Montage Aesthetics, основач на Tianfang Interior Planning Co., Ltd., професор на Факултетот за архитектура на Универзитетот Фенг Чиа во Тајван, Ли Жаохуи - основач на Jiangxi Ganpo Design Alliance, Лин Ксуежу-директор на Центарот за управување со брендови SSWW, Pan Shengliang--претседател на Jiangxi Langjing Supply Chain Co., Ltd., Хуанг Џиафенг--заменик генерален директор и комерцијален директор на YOUJU-DESIGN, и повеќе од 100 дизајнери од Џиангкси се собраа да ја ценат и дискутираат новата естетика на дизајнот на домот.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-6
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-7
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-8
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-9
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-10
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-11

Nanchang, Jiangxi, негува многу динамични асоцијации и извонредни дизајнерски таленти како Jiangxi Ganpo Design Alliance.Тоа е важно место за подемот на новите извонредни дизајнерски сили во Кина.

Првата станица на националната турнеја „Whale Life 2021 —— Jinteng Award City Imprint“ беше во Нанчанг.SSWW ќе им се придружи на лидерите во индустријата и дизајнерските елити за да го ценат дизајнерскиот шарм на Нанчанг, Џиангкси.Во исто време, ова исто така ќе стане нова почетна точка и ново патување за националните активности за дизајнирање на турнеи на SSWW.Во иднина, SSWW ќе оди рака под рака за да создаде идеален нов живот за човечките населби со моќта на дизајнот.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-12

SSWW специјално го покани Џанг Кингпинг, пионерот на монтажната естетика, претставникот на истражувањето на луксузната естетика и дизајнот на луксузни куќи, да се приклучи на тимот.Во споделувањето на темата, Џанг Кингпинг спомена: „Внатрешен дизајн не значи само чиста уметност. Дизајнерите на ентериер треба да бидат господари на животот. Тие мора да го разбираат животот, да знаат како да живеат и да создаваат живот. Идеалната куќа не е значи слоган, но посветеност на дизајнерот кон потрошувачите. Кога ги анализираат проектите, дизајнерите мора да бидат добри во размислувањето на макроскопски начин за да им дадат на жителите добро животно искуство“.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-13
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-14

Зборувајќи за дизајнот и животот, Ли Жаохуи, основачот на Jiangxi Ganpo Design Alliance, рече: Квалитетниот живот бара од нас подобро да се стремиме кон затворен простор.Дизајнот на бањата треба да се заснова на потребите на корисниците и да се стреми кон создавање производи со висок квалитет за потрошувачите.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-15

Во потрага по двојна естетика на „исклучитет“ и „квалитет“, SSWW инсистира на „создавање нова висина на удобност“ како своја мисија да создаде висококвалитетни санитарни производи за потрошувачите.Лин Ксуежу, директор на Центарот за управување со брендови SSWW, во својот говор истакна: „Иновациите, интеграцијата и развојот ќе го зајакнат брендот.SSWW ќе инсистира да го земе дизајнот како корен и иновацијата како основа за создавање санитарни производи кои не се дефинирани со времето“.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-16

За нас, дозволувањето на секој сет производи SSWW да влезе во бањата на потрошувачот значи интерактивно искуство.Дозволете повеќе потрошувачи да донесат повеќе среќа и удобност преку употребата на производите на SSWW е она што го правевме.Како важен дел од синџирот на снабдување со градежни материјали за домови, SSWW ќе создаде ефикасна услуга за дистрибуција на едно место и ќе продолжи да го зајакнува разновидниот животен век во бањата за Кинезите.Ова го изјави Пан Шенглианг, претседател на синџирот на снабдување Џиангкси Лангџинг.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-17

Дизајнот, интелигенцијата и иновативноста се трите елементи што секој индивидуален дизајнер треба да ги земе предвид во новата ера.Според г-дин Хуанг Џиафенг, заменик генерален директор и комерцијален директор на YOUJU-DESIGN, „Се надеваме дека со помош на масовните медиуми и индустриските здруженија, кинеските дизајнери и брендовите за мебел за домот ќе одат на меѓународниот пазар и на поголема сцена .

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-18

Модата во дизајнот е зголемен бран на авангарда, неограничен дијалог што ги спојува времето и естетиката.Овој пат, SSWW ќе собере повеќе од 100 елити за дизајн на домови во Џиангкси и околните области, ќе избере 20 врвни дизајнерски таленти од речиси 1.000 прекрасни дизајнерски кутии и ќе ја додели „Наградата за мода за дизајн“ за да ги поттикне и поддржи дизајнерските пионери во индустријата.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-19
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-20
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-21

Растот на дизајнот на мебелот во Кина не може да се постигне преку ноќ и бара постојана поддршка и промоција од индустријата за мебел и дизајн за домот.SSWW отсекогаш инсистирал на зајакнување на дизајнот и постигнување на висококвалитетни идеални домови и извонредни простори како своја мисија.Преку воведувањето на напредни меѓународни ресурси и предности за дизајн, вклучително и одлични дизајнери во Обединетите нации, и формирање на искусен дизајнерски тим, SSWW лансираше врвни решенија за бањи, како што се жешко-продаваните производи од серијата паметни тоалети Maiba S12 , континуирано подобрување на дизајнот на јачината на SSWW.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-22
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-23
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-24

Дизајнот е извор на иновации и развој.SSWW инсистира на „создавање ново ниво на удобност“ како своја мисија, постојано ги зајакнува иновациите на производите и истражувањето и развојот на технологијата и продолжува да ја води трансформацијата и надградбата на кинеската индустрија за санитарна опрема.Во иднина, SSWW ќе обедини повеќе медиуми, здруженија, дизајнери и други сили за да го промовира растот на кинеските дизајнери за мебел за домови и да продолжи да зборува за светлата иднина на дизајнерската индустрија и индустријата за мебел за домови.


Време на објавување: Јан-11-2022 година